اختصاص دائمی دامنه فعلی به کنگره گیاه پزشکی ایران
27 اردیبهشت 1393

خبر مهم

با سلام.

با توجه به در خواست های مکرر کاربران عزیز، محققین گرامی و اعضای محترم انجمن ها مبنی بر دائمی نمودن دامنه تخصیص یافته به کنگره گیاه پزشکی ippc.ut.ac.ir))،موضوع پیگیری گردید. طبق درخواست های انجام شده و مساعدت های آقای دکتر گلدانساز معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه ،آقای دکتر خوانساری ریاست محترم مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران و همکاران محترمتشان، دستور موافقت طی نامه شماره 3329154 مورخ 27/2/1393 بشرح ذیل از طریق اتوماسیون دانشگاه تهران برای اینجانب ارسال گردید:

" با عرض سلام و احترام، به استحضار می رساند دامنه کنگره گیاهپزشکی به طور دائمی بر روی سامانه مدیریت همایشهای علمی دانشگاه تهران ثبت گردیده و قابل استفاده می باشد.

با احترام         آناهیتا آریان نیا - مسئول راهبری سامانه های پژوهشی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی "

لذا ضمن قدردانی  از مساعدت و حمایت از فعالیت های علمی و پژوهشی عزیزان مسئول در دانشگاه تهران ،امید است دغدغه های عزیزان گیاه پزشک از این نظر مرتفع گردیده و این سایت که قابلیت های پیشرفته ای را دارا میباشد بطور مستمر مورد استفاده قرار گیرد.

با تشکر

دبیر علمی بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران