اطلاعیه مهم - قابل توجه شرکت کنندگان محترم
27 مرداد 1393

اطلاعیه مهم

به اطلاع شرکت کنندگان محترم بیست و یکمین کنگره گیاهزشکی ایران در ارومیه می رساند براساس نشست مشترک دفتر کنگره و میزبان تصمیمات زیر اتخاذ گردید.

1-    مهمانان محترم برای احراز هویت حتما مدرک معتبرعکس دار (ترجیحا کارت ملی) به همراه داشته باشند.

2-    دریافت کارت شرکت در کنگره فقط به فرد ثبت نام نموده داده خواهد شد و هیچ استثنایی قابل پذیرش نیست.

3-    بسته کنگره شامل کیف، کارت غذا و ... صرفا به شخص ثبت نام نموده تحویل خواهد گردید.

4-    ارائه شفاهی و پوستر فقط توسط یکی از اعضای تیم تحقیق میسر بوده در غیر این صورت گواهی صادر نخواهد شد (با توجه به ضوابط اعلام شده).

5-    جهت دریافت امکانات مختلف نظیر حضور در سالنهای سخنرانی، خوابگاه و سلف سرویس گردن آویز یا کارت شرکت  برای اعضاء رسمی کنگره الزامی می باشد.

6-    حضور در اردو و بازدید  و کارگاه ها تنها در صورت عضویت امکان پذیر خواهد بود.

7-     با توجه به بالا بودن هزینه غذا و عدم امکان برنامه ریزی  توسط میزبان و شرکت طرف قرارداد و محدود بودن غذای آزاد ، در خواست میگردد هرچه سریعتر نسبت به ذخیره غذا اقدام نمایند.

8-    طبق ضوابط کنگره برای افرادی که ثبت نام ننموده اند امکان ثبت نام تا تاریخ 1393.06.03 وجود دارد (به راهنمای ثبت نام مندرج در سایت مراجعه نمایید).

9-    متقاضیان استفاده از اسکان دانشگاه ملافه و روبالشی حتما بهمراه داشته باشند.

10-  با هماهنگی انجام شده در ایام برگزاری کنگره امکان استفاده از امکانات ورزشی با رعایت ضوابط صبح هنگام فراهم گردیده است،بهمراه داشتن لباس مخصوص مفید خواهد بود.

11-  برای دریافت کارت / فیش غذا به پذیرش مراجعه نمایید.

12-  جهت دریافت مجوز اسکان به پذیرش مراجعه نمایید.

13-  با توجه به عزیمت مهمانان محترم امکان استفاده از خوابگاه دانشگاه از ساعت  14 روز جمعه 1393.05.31 فراهم گردیده و پذیرش کنگره راس ساعت 6:30 شنبه 93.06.01 در محل دانشگاه انجام میگردد.

14-  ساعات سرو غذا بشرح ذیل میباشد:

صبحانه:  7 الی 8

نهار: 12.30 الی 14

شام: 19 الی 21

15-  جهت  تهیه فیش غذا بشرح ذیل اقدام نمایید:

• افرادی که قبلا جهت رزرو غذا اقدام نموده اند: پذیرش کنگره
  • افرادی که تا کنون اقدامی ننموده اند:  پذیرش کنگره و رستوران با نرخ آزاد

16-  جهت اخذ راهنمایی تلفن همراه  09368372437  اختصاص یافته که میتوانید بطور شبانه روزی از راهنمایی مورد درخواست بهره مند گردید.

17-  برنامه سرویس های نقلیه  از فرودگاه به دانشگاه و همچنین از دانشگاه  به مرکز شهر و بالعکس بشرح ذیل میباشد.

ازفرودگاه عصر جمعه سی یکم مرداد یکدستگاه ساعت 19 عصر

از فرودگاه صبح شنبه یکم شهریور یک دستگاه ساعت  10 پرواز صبح

ازترمینال صبح شنبه یکم شهریور یکدستگاه اتوبوس حرکت 6 و 8 صبح

در سایر ساعات میتوانید از  خطوط اتوبوس شهری  و همچنین تاکسی سرویس  و سایر امکانات با هماهنگی شخصی خودتان بهره مند گردید.

18-   برنامه سرویس های نقلیه  از هتل ها به دانشگاه و همچنین از دانشگاه

به مرکز شهر و  هتلها بشرح ذیل میباشد.

از هتلها به سمت دانشگاه 7 صبح و 12 ظهر

از دانشگاه به هتلها 13 و 16.30

19-  جهت گردش های علمی امکان بازدید ازدریاچه ارومیه و دره شهدا فراهم گردیده که میتوانید از طریق ثبت نام در پذیرش  کنگره نسبت به انجام بازدید و یا حضور در بازدید ها اقدام نمایید.

20-  در صورتیکه با خود همراه و مهمانی دارید که ثبت نام ننموده است حتما با پذیرش هماهنگ نموده و نسبت به امور مرتبط اقدام نمایید.

21-  با توجه به امکانات اینترنتی وایرلس در دانشگاه و همچنین اختصاص 20 دستگاه کامپیوتر در سالن بدین منظور، اطلاعیه ها در سایت کنگره منعکس میگردد و بسادگی قابل دستیابی است ، پیگیری نمایید.

22-  مستدعی است در طول اقامت به قوانین و ضوابط تعیین شده توجه داشته و ما را در ارائه خدماتی در شان شما یاری نمایید.

امید است در مدت اقامت در ارومیه و دانشگاه ،اوقاتی سرشار از آرامش، سلامتی  و موفقیت داشته و با خاطره ای خوش از این سفر تحقیقاتی  از دستاورد های علمی کنگره نیز بهره مند گردیده  باشید.

دکتر شهرام آرمیده

دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران