اختتامیه بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران برگزار شد

باسلام.

احتراماً، ضمن تشکر از حضور شما محققین گرامی در بیست و یکمین کنگره گیاهپزشکی  ایران امید است، زمینه های فراهم شده در کنگره توانسته باشد رسالت  کنگره را تامین کرده  باشد..

مسلماً برگزاری یک کنگره وابسته به متغیرهای زیادی است از جمله امکانات میزبان، برنامه ریزی ها، حمایت ها و مسائل مالی که هر کدام به تنهایی و یا در ارتباط با سایر عوامل می تواند در برگزاری یک کنگره نقش تعیین کننده ای داشته باشد. از سوی دیگر مرحله گذار و انتقال از روشهای رایج قبلی به روشهای جدید نیز با توجه به عدم آشنائی کاربران و محققین محترم، واکنشهایی نیز در نزد مجریان داشته که در بعضی موارد همراهی ها را کند کرده بود که مسلماً استمرار روش های نوین قابلیت های بالقوه ی این روشها را آشکارتر و نهادینه تر خواهد ساخت.

بدینوسیله در خواست میگردد که کم و کاستی هایی که در کنگره با آن مواجه گردیدید را با دیده اغماض نگریسته و به ماهیت کنگره بیشتر توجه داشته باشید. فرصتی بود تا با قابلیت های اجرایی یک دانشگاه، یک منطقه از کشور عزیزمان و یک دریاچه در حال احتزار که سرمایه ملی و منطقه ای است بیشتر آشنا شدیم. با محققین مختلف آشنا شده، دیدارها  و روابط تحقیقاتی وارد مرحله ای تازه گردید و ارتباطات علمی جدیدی شکل گرفته  و موضوعات تحقیقاتی و نتایج آن به بحث گذاشته شد. مشکلات تحقیقاتی مناطق مختلف مطرح گردید و اولویت های مناطق مشخص قابل ردیابی بود. دانشجویان عزیز که سهم بزرگی از  مشارکت کنگره را بخود اختصاص داه بودند ،پویا و فعال به عرضه  نتایج تحقیقاتی خود پرداختند و زمینه های فعالیت خود را مشتاقانه ردیابی میکردند و خیلی از این عزیزان موضوعات تحقیقات خود را با توجه به مشکلات  کشوری انتخاب نمودند ، و نهایتا ارائه ها و تعامل با یکدیگر را تجربه نمودند.

با توجه به مراسم اختتامیه و بندهای قطعنامه امید است این مصوبات عملیاتی گردد و همانطور که در آن مراسم ذکر گردید سایت کنگره دائمی بوده و برنامه ریزی جهت دوره های بعد از طریق همین سایت و از طریق اتحادیه انجمن های علمی انجام خواهد شد . پیش نویس آیین نامه کنگره در دست تهیه بوده که پس از تصویب در اتحادیه انجمن های علمی باطلاع رسانده خواهد شد .

خلاصه مقالات در کنگره در دست ویرایش بوده و توسط مسئول دبیرخانه آقای پیرویان در دست جمع بندی بوده و قرار است پس از اتمام در نرم افزاری با قابلیت های مورد نیاز کاربران قرار داده شود و امید است تا اواخر دهه دوم شهریور ماه در سایت قرار گیرد.

با آرزوی توفیق و سلامتی تان

دبیر علمی کنگره